Az idei első festmény

Az első festmény január második hetében megrendelésre készült – elvileg egy nappaliba. A 10 éves Rozinak viszont annyira megtetszett, hogy kikönyörögte magának a szobájába, az ágya fölé. Rozi örül, mi is örülünk, és végül – ahogy a második fotón látszik – a nappali fala sem maradt üres.  

Tovább

Felférne?

Felférne? Illene hozzátok a színvilága? Akkor a Ti falatokon a helye. Ha ezekkel a kiállított, zsűrizett absztrakt képekkel még több életet, új színeket vinnétek az otthonotokba, kérjetek egyedi árajánlatot a mindjartmaslesz@gmail.com e-mailen. A farostlemezre festett, keretezett olajképek nagyok, 120-szor 120 centiméteresek, s Mindjárt más hangulata lesz tőle a nappalinak vagy a szobának. Legyen a ti […]

Tovább

A négy elem

A négy elem: a Tűz, a Víz, a Föld és a Levegő kiállítás képeinek megmaradó része – bár szerencsére még nem nagykorúak – másokkal egyetemben hamarosan eladósorba kerül. Részletek hamarosan az oldalon.  

Tovább

Az év első képe

Az év első képe alakulóban – a velejáróival. Szétszórt tubusokban akril festék, színezőpaszta és a keveredő színek, tónusok barátja: a festőkés.  

Tovább

Ezek a képek

Ezek a képek nyári festőtáborban készültek. A két nagy elkelt, már egy falon lóg. A kicsi sorsáról az alkotó tömören nyilatkozott: “totál átfestettem”  

Tovább

Ez nem Blöff

Ez nem Blöff: Edward Norton új otthont vásárolt magának, egy igazi építészeti remekművet sikerült megkaparintania Malibuban, a tenger hullámaira emlékeztető formákkal. Ez a szobája, valami azonban hiányzik az ágya fölött. Nálunk raktáron van. Ha Nortonhoz nem jut el a hír, más érdeklődőt sem rázunk le.  

Tovább

Határok feszegetése

Határok feszegetése a rózsaszínnel, avagy két kép a ma megnyílt mosonmagyaróvári kiállításról.  

Tovább

Az első képen

Az első képen ( a Daily Mail szerint) Julia Roberts new yorki lakása. A másik a mi festményünk, amit a tükör helyére tennénk. Várjuk Julia hívását.

Tovább

Amikor nem mindegy

Amikor nem mindegy a megvilágítás: absztrakt vászonképünkhöz igazodó lámpák a festménnyel együtt adnak stílust az otthonnak.  

Tovább